Selamat Datang Ke Forum Kelab Pemilik Persona Utara Malaysia
Perhatian : Assalamualaikum & salam sejahtera, Kepada semua ahli NPOC, sila Isi Borang keahlian (lihat pada new messages), detail peribadi anda dgn jujur. kpd ahli yg belum jelaskan bayar pendaftaran, tidak turun mana2 XTVT NPOC, anda tidak layak jd ahli NPOC yg berdaftar, NPOC ingin mencari ahli yg betul2 berminat dgn kelab shj, sekian terima kasih.

Nickname warna : merah = administrators,
biru gelap = moderators,
biru = juru kamera,
hijau = ahli berdaftar (berbayar) boleh view semua topik,
hitam = ahli tak berdaftar xleh view smua topik.

sebarang masalah sila hubungi paly 0122044360.

p/s : kepada user yg baru daftar, pastikan anda kenaikan diri terlebih dahulu. cth; nama, asal, no fon, plat kereta.

Selamat Datang Ke Forum Kelab Pemilik Persona Utara Malaysia


 
PortalPortal  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 MEGA TT PERSONA DI MELAKA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
arfaie
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 260
Join date : 2010-06-29
Age : 31
Location : Seberang Jaya, Penang

PostSubject: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Wed 15 Dec 2010 - 0:41

First topic message reminder :

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]

MEGA TT DI MELAKA SEMPENA SAMBUTAN TAHUN BARU 2011,
dijemput kepada semua ahli NPOC.


Kita akan berkumpul bersama-sama dari semua region untuk bertemu serta beramah mesra, serta tujuan TT kita ni akan menjadi permulaan untuk PENDAFTARAN PPEOC SECARA sah.

Selain itu kita juga akan mengenali semua ahli dari PPEOC, PPOC, PERSONARIST, MyP'S dan NPOC . Untuk majlis perkenalan PERSONA 1 MALAYSIA.

Kepada ahli PPEOC yang nak menyertai MEGA TT PPEOC 2011, bolehlah berhubung dengan setiap leader2 yang telah dilantik untuk pengesahan anda.

BAYARAN SEBANYAK RM70.00 AKAN DIKENAKAN KEPADA AHLI YANG MENYERTAI.

RM70.00 ITU ADALAH UNTUK :
1-SEHELAI T-SHIRT RASMI PPEOC[tambahan+RM20.00 (COUPLE)]
2-SAGUHATI PPEOC
3-PANDUAN SIGNAL MARSHALL
4-DUIT TOL DARI PUTRAJAYA- TOL MELAKA (PERGI SAHAJA)
5-BAYARAN MARSHALL & TRAFIK ESCORT.
6-MAKAN MINUM/SARAPAN AHLI (untuk 2 pax)

(RM70.00 untuk semua region)

Pengesahan kehadiran juga perlu dilakukan secepat yang mungkin. Selepas membuat pengesahan, diharap pembayaran boleh dibuat SEBELUM atau PADA 23/12/2010 bagi mengelak kesulitan.


Untuk pendaftaran, sila hubungi wakil dari setiap region;

(CENTRAL):
1-QI PYAN-TEL= 0173769005
2-CIK MERAH-TEL= 0126299395
3-EIJA ZAILI-TEL= 0132221845

(EASTERN):
1-QUSYAIRY (http://www.facebook.com/Qusyairi1987)
2-AKU BEST-TEL= 0179661182

(NORTHERN):
1- CHEQ ANNA (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000419625590)
2- ARMZ : TEL = 0134908416 (http://www.facebook.com/muhammad.amzari)
3- RIFAIE : TEL = 0124908249(http://www.facebook.com/m.rifaie)

(SOUTHERN):
1- NAZ HENSEM (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000541565477)
2-FATEH ROSDI (http://www.facebook.com/fateh.rosdi)




Bagi mereka yang berada di sekitar Central, konvoi akan bermula di Dataran Putrajaya. Sila pastikan anda hadir tepat pada masanya. Bagi mereka yang mengikuti Region masing-masing, wakil drpd region tersebut akan menentukan tempat untuk berkumpul. Kerjasama anda amatlah dihargai.

Komitmen anda, adalah kebanggaan kami :)


Tentatif / Jadual Pada Hari Berkonvoi:

8.00am - Berkumpul dan Pendaftaran
8.45am - Taklimat keselamatan dan bacaan Doa'
9.00am - Pembahagian "Goodie Bag" kepada peserta konvoi.
9.30am - Bertolak dari Dataran Putrajaya/konvoi bermula
12.00pm - Touchdown@arrive di Melaka
1.00pm - Makan Tgh Hari (tmpt akan diberitahu selepas trip ke Melaka esok)
2.30pm - Mesyuarat Pra AGM bermula
3.30pm - Sesi bergambar dan beramah mesra bersama Kelab PPOC serta NPOC dari Region lain, Personarist serta PPEOC dari RegionĀ² lain.
5.30pm - Bersurai/aktiviti bebas.


*nota utk NPOC..

cadangan waktu pergerakan konvoi NPOC n PPEOC dari penang dan ipoh

cadangan1 :
3:00am gerak konvoi dr penang
7:00-7:30am-sampai RNR Sg Buloh (mandi/solat/siap2)
7:30am-gerak ke putrajaya (kelam kabut nk ke putrajaya..sbbb start kumpul kt putrajaya kol 8:00am)
8:30am-sampai kt putrajaya

cadangan2:
12:00am gerak konvoi dr penang
4:00-4:30am-sampai RNR Sg Buloh (mandi/solat/siap2)+ bleh tdo jap
6:30am-gerak ke putrajaya
7:30-8:am-sampai kt putrajaya

cadangan3:
9:30-10pm: gerak konvoi dr penang awal ckit
3am-sampai RNR Sg Buloh (mandi/solat/siap2)+ bleh tdo lama ckit
6:30am-gerak ke putrajaya
7:30-8:am-sampai kt putrajaya

bayaran utk NPOC

1) 1 kete (1 org-PPEOC members) =rm70

2) 1 kete (1 orang- Non PPEOC member)=RM40(duit marsyal+Polis+ toll)..tshirt x perlu

3) 1 kete (2 org-PPEOC members+couple/husband/wife) =rm70 + rm20 (kalau nak additional tshirt lagi satu)

so, kalau xmau tshirt, bayar rm40 ja

#ok..korang leh start bayar sebelum atau pada 22hb dec..sebab duit kena transfer ke PPEOC plak pastuh...

#sape yg dh buat pembayaran sila bg detail kt bawah ni sekali...

1)Thirt : how many pcs & size
2)detail transaction (date/time)
3)bape org satu kete

#leh bank in kan duit ke... akaun ni..
MAYBANK ACCOUNT: MUHAMMAD AMZARI BIN NAJMI
158024869266


pertanyaan? rujuk arfaie


Last edited by arfaie on Sun 19 Dec 2010 - 10:50; edited 4 times in total
Back to top Go down
http://www.google.com.my Online

AuthorMessage
ACHIKZ
Ahli Bebayar
Ahli Bebayar
avatar

Posts : 122
Join date : 2010-12-17
Age : 38
Location : TASEK GELUGOR

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Tue 21 Dec 2010 - 16:36

paly wrote:
ACHIKZ wrote:
paly wrote:


*mlm Rabu? that means mlm ni lah ye..perda kat mana..kasi edress ckit bleh ..kedai mkn ke @ bngnan mana?

esk mlm, rabu mlm khamis.... tggu kt petrolnas bndar perda... ok

nek moto
*thanks bro for yo info....mlm sok mmg ada meeting ke @ saje2 lepak..anyway Insya'allah if x de pe mlm sok sya smpai noch cooler



mmg meting pon...tuan press nak jumpa[/quote]

nek moto

*ooo ye ke...mesti ramai yg turun ni..ishh...rasa cam malu le plak takut wink ....but demi kepersonaan aku for this club... Insya'allah.... watchout for arrival PJW 3841 ....
Back to top Go down
paly
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 489
Join date : 2010-02-04
Age : 37
Location : bukit mertajam

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Tue 21 Dec 2010 - 16:47

ok...mai la...jgn malu segan....kami smua manusia biasa.... ok


[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.pcoms.webs.com
arfaie
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 260
Join date : 2010-06-29
Age : 31
Location : Seberang Jaya, Penang

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Tue 21 Dec 2010 - 18:49

panggilan akhir utk yang berminat..sila maklumkan kepada saya dan jelaskan bayaran rm40 utk menyertai mega TT ini sebelum atau pada 22 disember 2010..terima kasih
Back to top Go down
http://www.google.com.my Online
paly
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 489
Join date : 2010-02-04
Age : 37
Location : bukit mertajam

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Wed 22 Dec 2010 - 9:38

arfaie wrote:
panggilan akhir utk yang berminat..sila maklumkan kepada saya dan jelaskan bayaran rm40 utk menyertai mega TT ini sebelum atau pada 22 disember 2010..terima kasih



ok sy join tuan pres PPEOC


[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.pcoms.webs.com
Abjohn
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 241
Join date : 2010-03-19
Age : 39
Location : Batu Maung/Kepala Batas

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Wed 22 Dec 2010 - 11:51

paly wrote:
arfaie wrote:
panggilan akhir utk yang berminat..sila maklumkan kepada saya dan jelaskan bayaran rm40 utk menyertai mega TT ini sebelum atau pada 22 disember 2010..terima kasih



ok sy join tuan pres PPEOC

sy X join la tuan pres PPEOC ok

umpat saja wat kaco jer....
Back to top Go down
arfaie
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 260
Join date : 2010-06-29
Age : 31
Location : Seberang Jaya, Penang

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Wed 22 Dec 2010 - 14:05

chait..john ni. saspen aja bruceli

so..in the list

wakil NPOC
1. wanthird
2. paly
Back to top Go down
http://www.google.com.my Online
ACHIKZ
Ahli Bebayar
Ahli Bebayar
avatar

Posts : 122
Join date : 2010-12-17
Age : 38
Location : TASEK GELUGOR

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Thu 23 Dec 2010 - 17:18

cikgu_pijun wrote:
kita sama la OP...aku pon x ble join gak tp aku bkn sbb duit...keadaan yg x mengizinkan...aku dh start meeting untuk bkak sekolah ari ni (21 Dis 2010) smp la bkak sekolah....WAJIB kna ader...

nek moto

* x pe lah cikgu...hal skolah lebih penting...jadilah cikgu yg baik...
.....jgn jadi cam che'gu Shaari dah le ye...

" che'gu suke main bola"
"hari2 che'gu main bola"
"che'gu sudah tidur mari kite bermain"

..he..he...jgn mare yeee....
Back to top Go down
paly
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 489
Join date : 2010-02-04
Age : 37
Location : bukit mertajam

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Thu 23 Dec 2010 - 22:33

ACHIKZ wrote:
cikgu_pijun wrote:
kita sama la OP...aku pon x ble join gak tp aku bkn sbb duit...keadaan yg x mengizinkan...aku dh start meeting untuk bkak sekolah ari ni (21 Dis 2010) smp la bkak sekolah....WAJIB kna ader...

nek moto

* x pe lah cikgu...hal skolah lebih penting...jadilah cikgu yg baik...
.....jgn jadi cam che'gu Shaari dah le ye...

" che'gu suke main bola"
"hari2 che'gu main bola"
"che'gu sudah tidur mari kite bermain"

..he..he...jgn mare yeee....


achik xmau join ka??? join NPOC ja terus ada MEGA TT...syok tu...


[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.pcoms.webs.com
ACHIKZ
Ahli Bebayar
Ahli Bebayar
avatar

Posts : 122
Join date : 2010-12-17
Age : 38
Location : TASEK GELUGOR

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Fri 24 Dec 2010 - 8:15

paly wrote:
ACHIKZ wrote:
cikgu_pijun wrote:
kita sama la OP...aku pon x ble join gak tp aku bkn sbb duit...keadaan yg x mengizinkan...aku dh start meeting untuk bkak sekolah ari ni (21 Dis 2010) smp la bkak sekolah....WAJIB kna ader...

nek moto

* x pe lah cikgu...hal skolah lebih penting...jadilah cikgu yg baik...
.....jgn jadi cam che'gu Shaari dah le ye...

" che'gu suke main bola"
"hari2 che'gu main bola"
"che'gu sudah tidur mari kite bermain"

..he..he...jgn mare yeee....


achik xmau join ka??? join NPOC ja terus ada MEGA TT...syok tu...

nek moto
*sorry le bro..aku pun cam john gak le...seluk2 poket je tembus...biase le dah ada umah & tangga ni...bini plak housewife full time...seluk poket kanan utk bini...seluk poket kiri utk baby....utk aku kena seluk dlm spenda je lah... gelak kuat

*woit!! camne plan nak buke kedai kat Tesco S.jaya for this weekend ? jadi ke tak ?
Back to top Go down
paly
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 489
Join date : 2010-02-04
Age : 37
Location : bukit mertajam

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Fri 24 Dec 2010 - 8:22

cantek jd la....tp nk kena set hari la...sapa yg free??? drive


[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.pcoms.webs.com
ACHIKZ
Ahli Bebayar
Ahli Bebayar
avatar

Posts : 122
Join date : 2010-12-17
Age : 38
Location : TASEK GELUGOR

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Fri 24 Dec 2010 - 8:34

paly wrote:
cantek jd la....tp nk kena set hari la...sapa yg free??? drive

nek moto

*aku ari ahad bleh..tapi kena ada geng le...kalu sorang2 aku ni pemalu ckit...

*geng2 lain yg x mai meeting ari rabu tu tau ke projek ni?
Back to top Go down
paly
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 489
Join date : 2010-02-04
Age : 37
Location : bukit mertajam

PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   Fri 24 Dec 2010 - 8:36

ACHIKZ wrote:
paly wrote:
cantek jd la....tp nk kena set hari la...sapa yg free??? drive

nek moto

*aku ari ahad bleh..tapi kena ada geng le...kalu sorang2 aku ni pemalu ckit...

*geng2 lain yg x mai meeting ari rabu tu tau ke projek ni?


ooo...xpa, nnt apa2 aku msg...sbb nk set org dlu...klu rmai bru meriah...tau kod.... pompom


[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.pcoms.webs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MEGA TT PERSONA DI MELAKA   

Back to top Go down
 
MEGA TT PERSONA DI MELAKA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Mega McLaren - The F1 replacement!
» Melaka Golf and Stay Package
» OBA TIDP U12 MEGA Camp
» Melaka Golf
» Maxi-Scooter! Mega-Scooter?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Selamat Datang Ke Forum Kelab Pemilik Persona Utara Malaysia :: TT & Gathering::-
Jump to: